Măsuri pentru sistematizarea circulației

Comisia municipală de sistematizare a circulației a instituit noi măsuri pentru sistematizarea circulației.

Sens unic de circulație pe străzile Oțetului de la numărul 14, respectiv Mioriței, până la intersecția cu strada Moldovei, sens spre strada Moldovei. Cu această ocazie, se vor lua în evidență locuri de parcare pe carosabil și se vor monta stâlpișori pe trotuarul de pe partea opusă locurilor de parcare. Măsura instalării de stâlpișori pe trotuare, ținând cont de parcările existente în imediata vecinatate la Sala Polivalentă, se va aplica și pe strada Moldovei și pe alte străzi din zonă, în vederea redării trotuarelor circulației pietonilor.

Sens unic de circulație pe strada Cireșilor, între străzile Ceahlău și Republicii, sens dinspre strada Republicii. Cu această ocazie se vor lua în evidență locuri de parcare pe partea carosabilă. Măsura va intra în vigoare după data de 5 Septembrie 2017.

Revenirea la circulația în dublu sens pe tronsoane scurte ale străzilor Profesor Ciortea și Heinrich Heine.

Interzicerea virajului la stânga de pe strada Căpitan Grigore Ignat, pe strada Traian Vuia.

Semaforizarea trecerilor de pietoni din zona străzilor George Coșbuc – Aleea Stadion și a străzilor Louis Pasteur – Gheorghe Marinescu.

O altă măsură, se referă la instalarea de praguri de sol pe străzile:

  • Frunzișului – la coborare (înaintea drumului de acces spre strada Urcușului);
  • Oașului, numărul 310;
  • Fundătura Oașului;
  • Căpitan Grigore Ignat, numărul 28;
  • Căpitan Grigore Ignat (la intersecția cu strada Ostașilor);
  • Borhanci (între strada Voievod Gelu, până la biserică).

Aceste măsuri se alătură hotărârilor Comisiei municipale de sistematizare a circulației din 11 August 2017 și implementate de Primăria Municipiului Cluj-Napoca încă de săptămâna trecută – amenajarea benzilor dedicate pentru transportul în comun și instituirea sensului unic de circulație pe strada Joliot Curie, înspre Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top