Pentru punerea în aplicare a hotărârii Comitetului Național Pentru Situații Speciale de Urgență nr. 7/11.03.2020, Președintele Consiliului Județean Cluj a luat măsuri pentru a reduce riscul răspândirii epidemiei COVID-19, precum și măsuri de protecție a angajaților și a publicului care are contact cu funcționarii publici din instituție.

Drept urmare, Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a emis două dispoziții cuprinse în Anexa 1 (Dispoziția 112 din 12 martie 2020 privind stabilirea unor măsuri pentru Consiliul Județean Cluj) și Anexa 2 (Dispoziția nr. 113 din 12 martie 2020 privind stabilirea unor măsuri pentru entitățile publice din subordinea/ de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj) și Anexa 3 (măsuri de prevenție contra răspândirii virusului COVID-19 la nivelul DGASPC Cuj).

În funcție de natura activității desfășurate, entitățile din subordinea/ de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj vor identifica soluții alternative pentru evitarea utilizării de către angajați a transportului public în comun în perioada de aglomerație.

Publicul este încurajat, ca în perioada următoare, să transmită solicitările adresate instituției pe e-mailurile oficiale care sunt afișate pe site-ul www.cjcluj.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *