În perioada 8-17 Septembrie 2017, între orele 12:00 și 20:00, VIVO! Cluj-Napoca te invită să vizitezi expoziţia interactivă intitulată Masha și Ursul.

Masha și Ursul

În cadrul evenimentului, copiii vor putea intra chiar în casa Ursului, vor învăța care sunt tehnicile de prim-ajutor în Ambulanța Lupilor, se vor distra la Trambulina Floarea-Soarelui, Copacul Distractiv şi vor avea parte de multe alte jocuri interactive. Mai mult, fetiţele vor putea proba rochițele Mashei chiar în camera ei.

Masha și Ursul este unul dintre cele mai vizualizate seriale de desene animate, acesta fiind tradus în 25 de limbi și difuzat în peste o sută de țări. Masha este o fetiţă ce trăieşte într-o pădure alături de porcuşorul, capra şi căţeluşul ei.

În aventura plină de peripeţii a micuţei i se alătură Ursul, cu care devine foarte bună prietenă, verişoara ei – Dasha, un pinguin adoptat de urs, vărul din China al ursului, doi lupi care trăiesc într-o ambulanţă, un tigru care a lucrat cu Ursul la circ şi multe alte animăluţe puse pe şotii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *