În fiecare luni din perioada 1-29 Octombrie 2017, începând cu ora 18:30, Cărturești din Platinia Shopping Center Cluj te invită la evenimentul intitulat Luni de poveste… la Cărturești, ediția a IV-a.

Luni de poveste... la Cărturești

Vor fi aduse în discuție subiecte de interes pentru viața fiecăruia dintre noi. Se va vorbi despre relații, despre etichetări și prejudecăți, despre stres, socionomie și despre cum ne stabilim obiective. Temele au fost alese pe baza feedback-urilor primite la edițiile anterioare, iar întâlnirile își propun să aducă specialiștii cât mai aproape de cei interesați de dezvoltarea personală și profesională.

Program

1 Octombrie 2018

  • Cinci pași (fără a fi o rețetă) în crearea unor relații sănătoase – Gabriela Hum

8 Octombrie 2018

  • Povestea incompletă. Despre etichete și prejudecăți – Smaranda Stan

15 Octombrie 2018

  • Luminița de la capătul… stresului – Delia Sfechiș

22 Octombrie 2018

  • Gândește fix pe dos! Psihologia înaintea acțiunii – Radu Mărincean

29 Octombrie 2018

  • Distanța dintre vise și obiective – Răzvan Goga

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

Accesul la evenimente este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru participare este nevoie să vă rezervați un loc completând, formularul de înscriere aferent atelierului care vă interesează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *