Consiliul Județean Cluj anunță faptul că pe drumul județean 103Z Sălicea (joncțiunea cu drumul județean DJ 107R) – Micești – Tureni (joncțiunea cu drumul județean DJ 103G), recent preluat în administrare de forul administrativ județean, a început asfaltarea.

Lucrările derulate de Consiliul Județean pe DJ 103Z Sălicea (DJ 107R) – Micești – Tureni (DJ 103G) au intrat în faza de asfaltare

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: Această investiție este rezultatul colaborării cu primarul comunei Ciurila, domnul Teodor Cristinel Popa, cu care facem o echipă foarte bună. Sunt convins că foarte mulți clujeni vor aprecia calitatea drumului, la finalul lucrărilor, în special cei care aleg să petreacă timpul liber în natură, în imediata apropiere a Clujului, dar nu numai.

Lucrările de întreținere vizează un sector de drum în lungime de aproape 19 kilometri, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 18+975. În această primă etapă, lucrările de asfaltare vizează sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 2+350.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *