Lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că, în urma finalizării asfaltării mai multor tronsoane, au fost executate sau se află în derulare lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene.

Trasarea marcajelor constituie o operațiune mai mult decât necesară și utilă întrucât ceea ce urmărim prin intermediul lucrărilor de reabilitare a drumurilor județene este să oferim clujenilor condiții optime de circulație, atât în ceea ce privește confortul, cât și cu privire la siguranța traficului, a declarat președintele Alin Tișe, Consiliului Județean Cluj.

Astfel, pe DJ 103K (DN 1) Căpuşu Mare – Agârbiciu – Râşca – Beliş (DN 1R) s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 25,72 de kilometri.

Totodată, pe DJ 103L Râşca – Mănăstireni au fost executate lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de opt kilometri.

În același timp, pe DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale şi transversale pe o lungime de 13,05 kilometri. De asemenea, pe raza localităţilor Sălicea şi Ciurila au fost marcate trecerile de pietoni.

În prezent se află în derulare lucrări de marcaje rutiere axiale şi transversale pe DJ 103H (DN1) Bologa – Săcuieu – Scrind – Frăsinet. Din sectorul de drum în lungime totală de 19,25 kilometri au fost finalizați 17,25 kilometri, urmând ca ultimul tronson, în lungime de doi kilometri, să fie finalizat în aceste zile.

În ceea ce privește perioada imediat următoare, în situația în care condițiile meteorologice vor fi favorabile și vor permite acest lucru, lucrările de marcaje rutiere vor viza drumurile judeţene DJ 108C Gârbău – Aghireş Fabrici, DJ 161B Ploscoş şi DJ 109E Vad – Borod.

Nu în ultimul rând, în vederea aplicării de marcaje rutiere, s-au executat deja lucrări de premarcaj pe DJ 107S pe direcţia Măguri Răcătău.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top