Lucrări de marcaje rutiere pe DJ 103G

Consiliul Judeţean Cluj anunţă participanţii la trafic faptul că pe DJ 103G, de la joncţiunea cu DN 1 (Tureni) până la intersecţia cu DJ 107L Lita – Petreştii de Jos, au fost finalizate lucrările de marcaje rutiere.

Astfel, pe sectorul de drum județean recent asfaltat, în lungime de 3,6 kilometri, s-au executat ample lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, precum şi trasarea trecerilor de pietoni și a stațiilor de autobus, inclusiv pe raza localităţii Tureni.

Aceste lucrări de marcaje vin în completarea celor deja finalizate la sfârșitul lunii iunie pe sectorul de 17 km al DJ 103G, mai exact pe tronsonul între Tureni și Centura Vâlcele-Apahida, importanța acestora fiind justificată de necesitatea asigurării unei circulații rutiere optime, în condiții de siguranță și confort, a declarat Alin Tișe.

În perioada imediat următoare, dar numai în condiţii meteorologice favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări, vor continua lucrările de execuţie a marcajelor rutiere și pe alte drumuri judeţene, în condiţiile finalizării lucrărilor de asfaltare aflate în derulare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top