Lucrări de întreţinere pe drumul județean 150 Viișoara – Frata – Mociu

Consiliul Județean Cluj anunță locuitorii din zonă și participanţii la trafic că pe DJ 150 Viişoara – Bolduţ – Frata – Mociu au fost demarate şi se află în plină derulare lucrări de întreţinere curentă și periodică ce au drept scop asigurarea unei circulații normale, în condiții de siguranţă.

Este vizat, astfel, un sector de drum în lungime de aproximativ 40 de kilometri, de la kilometrul 0+600 – localitatea Viișoara până la kilometrul 40+300, pe direcția Mociu, intersecţia cu drumul național 16. Lucrările constau în plombări cu beton asfaltic.

Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum județean tranzitează o zonă vastă a județului și asigură o legătură directă între drumurile naționale 16, pe direcția Mociu, și 15, pe direcția Câmpia Turzii, a afirmat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Reamintim în acest context faptul că pe DJ 150 Câmpia Turzii – Viişoara – Bolduţ – Frata – Mociu sunt prevăzute ample lucrări de investiții, în profunzimea drumului, în baza programului de lucrări de modernizare şi reabilitare finanțat din creditul de 50 de milioane de euro angajat în acest scop de Consiliul Județean Cluj. Momentan, proiectul se află în faza de obținere a avizelor necesare emiterii autorizației de construire, urmând ca lucrările să fie demarate după parcurgerea acestor etape.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top