Lucrări de întreținere pe drumul județean 108C Mănăstireni – Ardeova – DN1

Consiliul Judeţean Cluj anunţă locuitorii din zonă şi participanţii la trafic că pe drumul județean 108C Mănăstireni – Ardeova – joncţiunea cu DN1 sunt în plină desfăşurare lucrări de întreţinere şi reparaţii pe un tronson cu o lungime totală de 8 km cuprins între pozițiile kilometrice 36+050 și 28+050.

Prin îmbunătățirea infrastructurii acestui drum județean vom asigura o legătură facilă și rapidă între DN1 și DN1R. Totodată, ca o adevărată poartă de intrare a Munților Apuseni, acest drum va înlesni traficul rutier spre zonele turistice pe direcțiile Fântânele – Beliș și Răchițele – Doda Pilii – Ic Ponor, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În funcție de tipul de lucrări, acestea se derulează pe două tronsoane de drum, respectiv pe sectorul Mănăstireni – Ardeova, în lungime de 2,3 kilometri, de la kilometrul 36+050 la kilometrul 33+750 şi pe sectorul Ardeova – DN1, în lungime de 5,7 kilometri, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 28+050.

În această fază, pe sectorul de drum Mănăstireni – Ardeova s-au executat lucrări pregătitoare constând în plombări şi burduşiri în vederea aşternerii de covor asfaltic pe toată lungimea acestuia. În ceea ce privește sectorul Ardeova – DN1, lucrările de întreținere de pe acest tronson constau în plombări şi burduşiri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top