Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că pe DJ 764B (DN 1) Valea Drăganului – Baraj Drăgan se execută lucrări de întreținere curentă și periodică.

Lucrările actuale vizează un tronson de drum în lungime de peste 22 de kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 22+600 și constau în plombări cu beton asfaltic și plombări cu emulsie prin stropiri succesive.

Rolul acestor lucrări este acela de a asigura un acces rapid și în condiții de siguranță la drumul național DN1, pe direcțiile Cluj-Napoca și Oradea, precum și spre numeroasele atracții turistice din zonă precum Barajul Drăgan, Lacul Floroiu și Masivul Vlădeasa, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Reamintim în acest context faptul că acest sector de drum județean urmează să fie reabilitat și modernizat în profunzime prin intermediul proiectului european Îmbunătățirea infrastructurii de importantă regională – Traseu Regional, Transilvania Nord, Drumul Apusenilor finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 și care vizează legarea localităților din județele Cluj și Bihor la TEN-T – Rețeaua trans-europeană de transport. Momentan, proiectul se află în etapa de pregătire a licitației pentru execuția lucrărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *