Lucrări de asfaltare pe drumul județean Nireș – Valea Ungurașului

Consiliul Judeţean Cluj anunță cetățenii din zonă și participanții la trafic că pe drumul județean DJ 161D Dej – Nireș – Unguraș – Valea Ungurașului se află în plină desfășurare lucrări de întreţinere constând în aşternere de covor asfaltic.

Mă bucură faptul că vremea e de partea noastră, facilitând astfel derularea lucrărilor în ritm alert, pe cât mai multe drumuri județene, concomitent. În ceea ce privește lucrările de pe acest drum ce leagă comuna Unguraș de municipiul Dej, rolul lor e acela de a asigura condiții cât mai bune de circulație, în deplină siguranță, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Astfel, este vizată asfaltarea sectorului de drum de la ieșirea din localitatea Nireș spre Unguraș, de la kilometrul 18+021 până la kilometrul 19+240, după ce, în prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare, precum tratarea burdușirilor și plombări cu emulsie. În completarea lucrărilor de asfaltare, pe acest sector de drum urmează a fi realizate și alte operațiuni de întreținere constând în acostamente și șanțuri.

Lucrările de îmbunătățire a infrastructurii rutiere pe sectorul vizat sunt realizate de către Drumuri și Poduri Județene Cluj SA, societate al cărei acționar unic este Consiliul Județean Cluj, preconizându-se ca acestea să dureze aproximativ șapte zile, în funcție, desigur, și de condițiile meteorologice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top