Lucrări de asfaltare pe drumul județean 107R, între Băișoara și stațiunea Muntele Băișorii

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic, turiștii iubitori de munte și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, în cadrul programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică pentru anul 2018, pe drumul judeţean 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii au demarat şi se află în plină desfășurare lucrări de asfaltare, cu preluare de denivelări, pe două tronsoane de drum.

Cele două tronsoane vizate sunt situate între pozițiile kilometrice 28+650 şi 32+750, respectiv 46+150 şi 47+350, acestea însumând 6,3 kilometri.

Ceea ce e cu adevărat important e faptul că, prin asfaltarea acestor ultime două tronsoane, realizăm continuitatea între sectoarele asfaltate în 2016 şi 2017. În acest fel, sectorul dintre localitatea Băișoara, de la joncţiunea cu drumul judeţean 107M, şi staţiunea Muntele Băișorii va fi integral asfaltat, contribuindu-se astfel la dezvoltarea economică, socială şi turistică a acestei zone intens vizitate de către iubitorii muntelui, în general, și ai sporturilor de iarnă, în special, în sezonul rece, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Pentru finalizarea completă a lucrărilor pe acest drum județean urmează a mai fi executate operațiuni de întreținere constând în realizarea şi completarea de acostamente, lucrări la șanțuri și refacerea zidăriei la parapetul greu existent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top