Lucrări de asfaltare pe DJ 107 S Gura Râșca – Măguri Răcătău

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința locuitorilor din zonă, a participanților la trafic și a turiștilor că pe DJ 107 S Gura Râșca – Măguri Răcătău au debutat lucrările de întreținere constând în aşternere de covor asfaltic.

Fiind vorba de o zonă montană, am demarat în regim de urgență reabilitarea acestui sector de drum județean, pentru a profita astfel la maximum de condițiile meteorologice deosebit de prielnice realizării acestui tip de lucrări. În acest fel, locuitorii comunei Măguri Răcătău, dar și turiștii care vizitează această frumoasă zonă a Munților Gilăului vor beneficia la începutul acestei toamne de cele mai bune condiții de transport, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Astfel, este vizată asfaltarea unui sector de drum în lungime de 11 kilometri cuprins între Gura Râșca și localitatea Măguri Răcătău, după ce, în prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare, precum tratarea burdușirilor și plombări cu emulsie. În completarea lucrărilor de asfaltare, pe acest sector de drum urmează a fi realizate și alte operațiuni de întreținere constând în acostamente și șanțuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top