Lucrări de asfaltare finalizate pe drumul județean Gura Râșca – Măguri Răcătau

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţa locuitorilor din zonă, a participanţilor la trafic şi a turiştilor că pe DJ 107S Gura Raşca – Măguri Răcătău au fost finalizate lucrările de întreţinere constând în aşternere de covor asfaltic.

Viabilizarea accesului rutier spre cea mai întinsă comună din județul Cluj a reprezentat pentru noi o prioritate absolută întrucât e un drum județean intens circulat de turiștii care caută o oază de ralaxare într-o zonă etno-folclorică aparte, cu rezervații, atracții naturale și trasee turistice deosebite, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Lungimea totală a sectorului de drum vizat de lucrări a fost de 8,8 kilometri, de la kilometrul 2+200 până la kilometrul 11+000. În prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare, precum tratarea burduşirilor şi plombări cu emulsie. În completarea lucrărilor de asfaltare, pe acest sector de drum au fost realizate şi alte operaţiuni de întreţinere constând în acostamente, şanţuri, cosiri şi defrişări.

De asemenea, după finalizarea acestui sector de drum, în continuare acestuia, pe DJ 107T, pe raza localităţii Măguri Răcătău au demarat lucrări similare constând în plombări, burduşiri şi aşternere de covor asfaltic pe un tronson de drum în lungime de 1,2 kilometri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top