Lucrări de asfaltare finalizate pe drumul județean 103J Sîncraiu – Aluniș

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința locuitorilor din zonă și a participanților la trafic faptul că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 103J, pe tronsonul Sîncraiu – Aluniş.

Este o investiție extrem de importantă pentru cetățenii din zonă, dar nu numai, deoarece acest drum județean face legătura cu DN 1R și, mai departe, spre drumul național 1, pe direcția Huedin, cel mai important oraș din zonă, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Lucrările de modernizare şi reabilitare pe acest drum județean au vizat un sector în lungime de peste 1,5 kilometri, mai exact de la kilometrul 5+460 până la kilometrul 7+000 şi au constat în operațiuni complexe, în profunzimea căii de rulare, respectiv realizarea de fundaţie cu balast şi piatră spartă, şanţuri şi aşternerea a două starturi de asfalt, binder și strat de uzură.

Pentru finalizarea integrală a acestei investiţii, în această perioadă se află în derulare lucrări constând în acostamente, racordări la drumurile laterale, urmând să se realizeze şi lucrări de marcaje şi semnalizare rutieră.

Anterior finalizării acestui sector de drum, au fost finalizate aceleaşi tipuri de lucrări de modernizare şi reabilitare pe un tronson în lungime de 5,460 kilometri, respectiv de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 5+460.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top