Marți, 6 Martie 2018, începând cu ora 20:00, la Academia de Muzică Gheorghe Dima (AMGD) din Cluj-Napoca va avea loc concertul intitulat Lady in red susținut de Bigg Dimm A’Band.

Lady in red

Spectacolul propune un program pe toate gusturile: Sting, Stevie Wonder, Ed Sheeran, Marcus Miller, George Michael și Linkin Park, evenimentul constituindu-se într-un omagiu adus acestor mari artiști.

Acompaniamentul este asigurat de orchestră de coarde, big band, trupă, backing și soliști vocali. Iar ca să fim în ton cu tema, avem și un dresscode: ROȘU și NEGRU, dar cele mai importante accesorii sunt zâmbetul și buna-dispoziție.

Bigg Dimm A’Band este o trupă alcătuită în luna octombrie 2010 şi compusă din 25 de oameni care au păşit acelaşi prag al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca. Scopul înfiinţării acestui Big Band a fost de a oferi studenţilor Academiei de Muzică şi alte posibilităţi de exprimare şi de studiu, pe lângă cele clasice, precum şi de a aborda un alt segment al pieţei muzicale naţionale şi internaţionale. Condus de Răzvan Metea, band-ul cuprinde tinere talente cu foarte mare potenţial, muzicieni desăvârşiţi, ce abordează o paletă largă de genuri muzicale cântând piese din repertoriul anilor ’30-’40 până în zilele noastre.

Acces gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *