La VIVO! Cluj-Napoca s-a deschis primul restaurant cu servire rapidă – Pep & Pepper din Cluj

Reţeaua de restaurante cu servire rapidă, Pep & Pepper, s-a extins cu o nouă locaţie în VIVO! Cluj-Napoca. Clienţii centrului comercial pot savura preparatele delicioase pregătite după o reţetă ce conţine 14 condimente secrete.

La VIVO! Cluj-Napoca s-a deschis primul restaurant cu servire rapidă - Pep & Pepper din  Cluj

Pep & Pepper a inaugurat primul restaurant cu servire rapidă din Cluj, odată cu aniversarea de zece ani a centrului comercial din inima Transilvaniei – VIVO! Cluj-Napoca.

Astfel, toţi clienţii VIVO! Cluj-Napoca pot savura preparatele delicioase, preparate pe loc, ce au la bază o reţetă secretă de pui sau vită şi paste din ou făcute în casă. Conceptul Pep & Pepper promovează home-style cooking (bucătarii gătesc pe loc fiecare porție de mâncare, într‐o tigaie proaspăt spălată) şi standarde culinare precum:

  • Secret marinade – folosesc cea mai fragedă carne de pui sau vită pe care o lăsăm la marinat timp de 12 ore, după o rețetă secretă ce conține 14 condimente;
  • Fresh Pasta – pregătesc zilnic propriile paste folosind doar ouă și ingrediente naturale: făină din griș de grâu, sare și ulei de măsline;
  • Delicious & Balanced – cu fiecare farfurie pe care o comanzi ai parte de o masă delicioasă, variată și echilibrată, care îți dă o senzație de bine.

Pep & Pepper este un lanţ de restaurante cu servire rapidă, care numără în prezent cinci locaţii în Bucureşti şi Cluj-Napoca, urmând să aibă loc deschiderea unui nou restaurant şi în Constanţa.

Am pornit această afacere în capitală pentru că avem aici o piață exigentă, în care Pep & Pepper a surprins prin mâncare de calitate servită rapid unui public dinamic, aflat mereu în mișcare. Credem că foarte multe orașe medii au deja nevoie de o ofertă similară, care nu există însă pe piață, chiar și orașele care nu au deocamdată un mare centru comercial, a declarat Dan Isai, cofondatorul Pep & Pepper.

Noul restaurant Pep & Pepper este situat în zona de food court din VIVO! Cluj-Napoca, lângă magazinul Inmedio.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top