Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de joi, 12 Decembrie 2019, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor apropiate de zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 11 Decembrie 2019, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 56 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a șapte utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi a acestei dimineţi, se acţiona pe 12 drumuri judeţene, cu patru utilaje.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi zona de munte, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe două drumuri judeţene, cu două utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe un drum judeţean, cu un utilaj. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 29 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, atât în cursul zilei de ieri, cât și la această oră, starea drumurilor nu a impus nicio intervenție specifică.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *