Începând cu data de 9 Noiembrie 2020, programul de funcționare al Iulius Mall Cluj va fi în intervalul orar 10:00 – 21:00. Excepție face hypermarketul Auchan, care va fi deschis între orele 07:00 – 21:00.

Iulius Mall Cluj își modifică programul de funcționare

Magazinele vor fi în continuare deschise, iar mâncarea din zona food court va putea fi ridicată la pachet.

Decizia a fost luată în contextul noilor măsuri impuse de autorități. Orice alte modificări vor fi anunțate pe site-ul Iulius Mall și pe pagina de Facebook.

În Iulius Mall Cluj a fost implementat un pachet complet și complex de peste 40 de măsuri de siguranță. Fluxurile de intrare și ieșire sunt diferențiate, la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active și dispensere cu dezinfectant. Accesul în incinta Iulius Mall Cluj se face doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vânzare cu mănuși, măști și dezinfectant.

Pentru a evita aglomerația se poate accesa sistemul de tracking, care permite raportarea densității din mall și este posibil accesul video online pentru vizualizarea gradului de ocupare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *