Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017, începând cu ora 19:00, la Reactor de creație și experiment din Cluj-Napoca va avea loc spectacolul de teatru intitulat Inegal.

Inegal

Concept și dramaturgie: Petro Ionescu și Raul Coldea. Producător: Vlad Udrescu.

În distribuție: Andrada Corlat, Alice Monica Marinescu și Camelia Pintilie.

Inegal este un spectacol care documentează istorii personale legate de felul în care preluăm și asimilăm rolurile de gen încă din copilărie, în funcție de contextul social în care socializăm și de raportul între genuri. 

Spectacolul își propune să pună în evidență povești ale socializării de gen în diverse contexte de clasă și să ofere posibile modele alternative de înțelegere a rolurilor de gen și narative ale luptei împotriva inegalității.

Procesul de lucru a însemnat o perioadă de cercetare la care au participat actrițele Andrada Corlat, Alice Monica Marinescu și Camelia Pintilie, împreună cu dramaturgul Petro Ionescu și regizorul Raul Coldea. Spectacolul este bazat atât pe poveștile personale ale echipei, cât și pe interviuri cu diferite persoane privind felul în care acestea au fost socializate.

Durata spectacolului: o oră și 20 de minute.

Recomandare de vârstă: 14+.

O producție a Asociației Arena.

INEGAL: Istorii personale este un proiect cultural al asociației ARENA, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top