Începând de luni, 15 Martie 2021, Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță începerea lucrărilor la obiectivul Lucrări de modernizare Bulevardul 21 Decembrie 1989: realizare benzi dedicate transportului în comun- etapa 1 (inclusiv lucrări de infrastructura, amenajarea spațiului public, semaforizare, iluminat public și mobilier urban), pe tronsonul cuprins între străzile Buftea și Paris (partea numerelor fără soț).

Începerea lucrărilor de modernizare pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca

Având în vedere faptul că lucrările vor începe la trotuar, circulația pietonilor va fi asigurată pe un culoar protejat ce se va realiza pe banda 1 de circulație (banda dedicată pentru transportul în comun). Astfel, transportul în comun va circula pe banda a doua de circulație, la venire spre centru.

Din data de 16 martie 2021 se va închide circulația pe strada David Ferenc, tronsonul cuprins între Bulevardul 21 Decembrie 1989 și strada Brassai, pentru modernizare în cadrul proiectului menționat.

Lucrările de modernizare infrastructură se vor realiza ulterior modernizării rețelelor electrice.

Participanții la trafic sunt îndemnați să respecte noile reglementări temporare ale circulației care vor fi semnalizate prin grija executanților lucrărilor cu indicatoare rutiere și balize direcționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *