Studenţii Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca vor putea ocupa, începând de vineri, 29 Septembrie 2017 – 1 Octombrie 2017, locurile care le-au fost repartizate în căminele universităţii.

UBB a pus la dispoziţia studenţilor săi aproximativ șase mii de locuri de cazare în camere de cămin cu două, trei, respectiv cinci paturi, repartizarea locurilor fiind realizată de fiecare facultate, pe baza mediilor de admitere – în cazul studenţilor din anul întâi, respectiv pe baza mediei generale obţinute în anul de studii 2016-2017 pentru studenţii din ceilalţi ani, dar şi pe baza dosarelor medicale sau de sprijin social, acolo unde este cazul.

Taxele de cazare în căminele UBB sunt cuprinse, conform Regulamentului aprobat de Senatul Universităţii, între o sută şi 220 de lei / loc / lună, în funcţie de gradul de confort oferit.

Toate căminele au fost igienizate şi reabilitate în timpul vacanţei de vară, astfel încât studenţii UBB să aibă parte de cele mai bune conditii de cazare şi studiu.

Universitatea Babeș-Bolyai a înregistrat, în urma celor două sesiuni de admitere organizate în anul 2017, o creștere globală a numărului de candidați cu 5,2% față de anul trecut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top