Incendiu la un apartament de pe strada Grigore Moisil din municipiul Cluj-Napoca

Astăzi, 23 Iunie 2022, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu de apartament situat pe strada Grigore Moisil din municipiul Cluj-Napoca.

Incendiu la un apartament de pe strada Grigore Moisil din municipiul Cluj-Napoca

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Avram Iancu al județului Cluj, apelul de urgență a venit la ora 8:20, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale cu apă și spumă, respectiv o autoscară. De asemenea, în sprijin au venit două ambulanțe SMURD, respectiv un echipaj SAJ.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că apartamentul de la parter ardea generalizat, iar restul apartamentelor erau inundate de fumul puternic. În paralel cu acțiunile de stingere, pompierii au efectuat o misiune de salvare-căutare la celelalte etaje. Folosind autoscara, pompierii au evacuat o femeie și un copil de la etajul doi.

În total, au fost evacuați de către pompieri doi adulți și un copil. Ulterior, au fost transportați la spital pentru investigații medicale doi minori cu vârste între unul și doi ani, trei femei de 42, 67 și 30 de ani, respectiv un bărbat de 32 de ani, care prezenta agitație psihomotorie. La o primă evaluare, aceste persoane prezentau o ușoară intoxicație cu fum.

Apartamentul a fost distrus pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Totodată, au ars elementele de mobilier și electrocasnicele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top