Incendiu la o anexă gospodărească de pe strada Augustin Maior din Municipiul Cluj-Napoca

Marți, 21 Iunie 2022, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a stinge un incendiu care a distrus o anexă gospodărească situată pe strada Augustin Maior din municipiul Cluj-Napoca.

Incendiu la o anexă gospodărească de pe strada Augustin Maior din Municipiul Cluj-Napoca

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Avram Iancu al județului Cluj, apelul de urgență a venit la ora 17:56, iar pentru misiune a fost mobilizată inițial o autospecială cu apă și spumă. Odată ajunsi la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați. Astfel, a fost chemată în sprijin încă o autospecială.

Intervenția a fost cu atât mai dificilă întrucât anexa era una improvizată, construită din materiale ușor inflamabile, în vreme ce vântul a favorizat propagarea flăcărilor.

În paralel cu acțiunile de stingere, pompierii au eliberat șase porci din anexa gospodărească. Din nefericire, doi porci nu au putut fi salvați. Pe de altă parte, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top