Joi, 2 Noiembrie 2017, începând cu ora 18:00, la Cinema Dacia din Cluj-Napoca va avea loc concursul de tinere talente intitulat In_Cluj_Art, ediția a doua.

Programul va cuprinde momente artistice pe tema incluziunii sociale menite să promoveze dezvoltarea unei atitudini sociale pozitive, bazată pe implicare activă, toleranţă, solidaritate şi respect faţă de grupurile vulnerabile din comunitate.

Timp de o zi tinerii Clujului, prieteni, părinți și bunici sunt invitați să intre în comunitatea celor care iubesc arta și să se bucure în familie, trăind împreună o experiență memorabilă, departe de preocupările cotidiene.

Prestația concurenților va fi apreciată de un juriu alcătuit din trei personalități ale vieţii muzicale și culturale clujene, specialiști din domeniul educației, culturii şi show biz-ul din România: Elena Ivanca (actriţă a Teatrului Național Lucian Blaga din Cluj-Napoca), Alice Alexandra Rusznyak (multiplă campioană națională de dans sportiv) și Arpy Török (fost concurent la Vocea României).

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului In_Cluj_Art – Incluziune prin artă pentru tinerii clujeni, proiect implementat de Asociația STP-NV în parteneriat cu Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială (PROIS-NV) și realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Acces: gratuit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top