Vineri, 6 Octombrie 2017, începând cu ora 20:30, Teatrul Naţional Lucian Blaga din Cluj-Napoca te invită la spectacolul intitulat God’s Playground susținut de Ada Milea și Alexander Bălănescu.

God's Playground

Ne sculăm în fiecare dimineață, luăm micul dejun, plecăm la serviciu, lucrăm, revenim, dormim, ne trezim și totul o ia de la început în același ritm mai vesel sau mai monoton. Ieșim din casă și ninge cu flori, cu soare, cu frunze sau fulgi, anotimp de anotimp, iar noi ne jucăm cu obiectele, cu ceilalți, cu ideile, cu problemele, cu bolile, cu iubirea, cu visele de ieri și de azi. Vrem mereu mai mult și uităm că paradisul e aici, e aproape, e la capătul liniei, că toate de câte avem nevoie sunt aici lângă noi… o vioară și o chitară, două voci și multă carismă, ne conduc pe acest teren de joacă al lui Dumnezeu, unde nu avem decât să reinventăm regulile la nesfârșit, surâzând muzical.

Durata spectacolului: o oră și zece minute.

Acces: 10 lei / 20 lei / 30 lei / 40 lei / 50 lei (în funcţie de locul din sala de spectacol). Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere, respectiv zece lei biletul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top