Luni, 2 Octombrie 2017, începând cu ora 16:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, și joi 5 Octombrie 2017, începând cu ora 16:00, în sala Auditorium Maximum din cadrul Universității Babeș-Bolyai, va avea loc Gala Excelenţei clujene în educație.

În jur de cinci sute de elevi şi profesori, care au obținut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale în anul şcolar 2016-2017 ca reprezentanți ai județului Cluj, sunt premiați în această toamnă în cadrul tradiționalei Gale a excelenței în educație. Inspectoratul Școlar Județean Cluj, alături de Consiliul Județean Cluj, organizează săptămâna viitoare două gale de premiere a olimpicilor clujeni.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj anunţă organizarea unei noi ediţii a Galei Excelenţei clujene în educaţie, unde vor fi premiaţi elevii şi profesorii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare. Premierea olimpicilor este și în acest an posibilă datorită colaborării cu Consiliul Judeţean Cluj care a alocat proiectului 250.000 de lei, fondurile necesare premierii în bani.

Luni, 2 Octombrie 2017, are loc premierea elevilor clujeni de excepţie din domeniile teoretic și special, iar joi, 5 Octombrie 2017, este planificată gala destinată elevilor de performanță din domeniul vocațional – sport și arte.

Evenimentul, deja de tradiție, își propune nu numai să stimuleze performanța școlară prin premiile financiare obținute prin colaborarea cu Consiliul Județean Cluj, ci și să transmită public un mesaj de valorizare a învățământului și în special a celor dedicați lui, care fac performanță anual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *