Fost producător de filme documentare de la BBC a vorbit la Cluj despre cum să faci video-uri online

Peste o sută de specialiști în marketing și comunicare din Cluj au participat miercuri, 25 Aprilie 2018, la un masterclass de video marketing susținut de expertul britanic Jon Mowat.

Evenimentul, intitulat Video Marketing – the King of Content, a acoperit teme de interes pentru toți cei pasionați de comunicare online: video streaming, Instagram, Snapchat, video sau video marketing.

Află ce-l motivează emoț ional pe potenț ialul client atunci când urmăreș te un video ș i care e cârligul care îl face să te urmărească până la capăt , a declarat Jon Mowat în timpul masterclass-ului.

Jon Mowat, este managing directorul agenției Hurricane Media din Bristol, Marea Britanie, a fost producător și regizor de documentare, timp de 15 ani, pentru BBC. În prezent scrie cărți și susține prezentări despre strategii de video.

Cluj-Napoca este un oraș care m-a impresionat, la fel ș i oamenii de aici. Publicul cu care am interacț ionat a fost cald ș i primitor. Mă bucur că am putut să întâlnesc la Cluj oameni de marketing pasionaț și de conținut video, a mai spus Jon Mowat.

Masterclasul a fost organizat de către International Advertising Association Young Professionals (IAA YP) Cluj, comunitatea locală a tinerilor specialiști de marketing și comunicare.

Ne bucurăm că am putut să aducem la Cluj un speaker internaț ional de calibrul lui Jon Mowat. Pentru noi, ca asociaț ie, este foarte important să aducem în faț a publicului pasionat de marketing specialiș ti în domeniu de la care să învăț ăm cu toț ii. Ne propunem ca odată la două luni să venim în faț a clujenilor cu subiecte de actualitate care sunt legate de marketing, a declarat Andrei Țigănaș, președintele IAA YP Cluj.

IAA YP Cluj-Napoca este filiala locală a renumitei organizații International Advertising Association. La nivel local, IAA YP reunește peste 30 de tineri profesioniști cu vârsta de până în 35 de ani. Asociația desfășoară în Cluj proiecte pentru tinerii specialiști în comunicare și pentru toți cei care simt și înțeleg valoarea marketingului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top