Peste 80 de candidați au fost admiși cu media zece la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca în cadrul sesiunii de admitere organizate în luna iulie 2019.

Dintre aceștia, 35 au fost admiși fără concurs, ca urmare a premiilor şi a menţiunilor obținute la etapele naţionale şi internaţionale ale olimpiadelor școlare la care au participat, 14 fiind admiși cu media 10 în urma notelor obținute la Concursul Mate-Info organizat de UBB în primăvara anului 2019.

Alți 47 de candidați au obținut media 10 în urma aplicării opțiunii de participare la faza națională a olimpiadelor cuplată cu obținerea notei zece la proba de Matematică sau Informatică a examenului de Bacalaureat.

Unul dintre candidaţii la examenul de admitere a obţinut nota 10 la proba scrisă la Matematică, iar media de admitere obţinută în urma cuplării cu nota de la examenul de Bacalaureat a fost 9.95.

Peste 19.000 de candidați şi-au depus dosarele de înscriere pentru cursurile de licență și master la zi și la distanță la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.
Următoarea sesiune de admitere la Universitatea Babeș-Bolyai va începe în data de 11 Septembrie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *