Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează sâmbătă, 13 Aprilie 2019, cea de-a zecea ediție a evenimentului public Sâmbăta Experimentelor.

Experimente și demonstrații amuzante de fizică organizate la cea de-a X-a ediție a  evenimentului Sâmbăta Experimentelor

Participanții vor fi așteptați atât cu experimentele preferate din anii trecuți, cât și cu unele noi menite să îi fascineze. În cadrul evenimentului vor fi puse în scenă diverse show-uri destinate tuturor, la care înscrierea în prealabil este obligatorie și se poate face accesând link-ul atom.ubbcluj.ro/empirx și alegând spectacolul dorit.

Sâmbăta Experimentelor este un proiect realizat de Facultatea de Fizică, Asociația EmpirX și Asociația Studenților Fizicieni cu scopul de a promova știința și de a împărtăși cunoștințele dobândite în cadrul domeniului academic din care fac parte.

Evenimentul se va desfășura de la ora 11.00, în clădirea centrala a Universității Babeș-Bolyai.

Evenimentul se derulează bilingv (română / maghiară), cu sprijinul Emerson, SKF Rulmenți Suedia și al Ministerului Educației Naționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *