UBB Goes Green: Lecție de mediu în aer liber pentru elevii clujeni

14 June 2019By ArTiStulȘtiri

Peste 50 de elevi ai Școlii Gimnaziale Ion Creangă din Cluj-Napoca au participat miercuri, 12 Iunie 2019, în Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hațieganu, la o lecție de mediu și ecologie predată de reprezentanții Facultății de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Trasee tematice la UBB de Ziua Mondială a Mediului

4 June 2019By ArTiStulȘtiri

Facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității Babeș-Bolyai, alături de Agenția pentru Protecția Mediului Cluj, marchează Ziua Mondială a Mediului prin evenimentul intitulat Respiră aer curat! Reconectează-te cu natura!.

Cercetătorii UBB au studiat influența unor plante asupra celulelor tumorale

3 June 2019By ArTiStulȘtiri

O echipă de cercetători din cadrul Departamentului de Biologie Moleculară și Biotehnologie al Facultății de Biologie şi Geologie și din cadrul Institutului de Cercetări Interdisciplinare în Bio-Nano-Ştiinţe a Universităţii Babeş-Bolyai, împreună cu colaboratorii din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, au publicat recent un articol în jurnalul academic Frontiers in Pharmacology.

Agro Student Market

25 May 2019By ArTiStulEvenimente

Miercuri, 29 Mai 2019, între orele 9:00 – 17:00, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca va avea loc Agro Student Market, ediția a VIII-a.