Produs de Cluj vine în centrul Clujului

11 July 2020By cluj .mediaȘtiri

Consiliul Județean Cluj organizează a 98-a ediție a Târgului Produs de Cluj, eveniment dedicat micilor producători și artizani. Manifestarea expozițională este coordonată de Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub egida deliberativului județean, și se bucură de sprijinul Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Acțiune de efectuare tratamente fitosanitare la arborii și arbuștii din Municipiul Cluj-Napoca

8 July 2020By cluj .mediaȘtiri

Primăria Municipiului Cluj-Napoca demarează acțiunea de efectuare tratamente fitosanitare la arborii și arbuștii din zonele verzi și parcurile din municipiu. Operațiunea se va desfășura în perioada 8 – 31 iulie 2020, între orele 22:00 – 06:00. Acțiunile vor începe din zona centrală – Parcul Simion Bărnuțiu și vor continua în zonele verzi din cartierele municipiului.

Anul premierelor la TIFF, în Zilele Filmului Românesc

8 July 2020By cluj .mediaȘtiri

Mai bogată ca niciodată în premiere, selecția de filme românești de la cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania cuprinde un număr record de 21 de lungmetraje și 16 scurtmetraje, care vor fi proiectate, în prezența realizatorilor, între 31 iulie și 9 august, la Cluj-Napoca. 15 dintre ele vor avea parte de … Read More

Se redeschide Piața volantă din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca

8 July 2020By cluj .mediaȘtiri

Primăria Cluj-Napoca anunță redeschiderea pieței volante din cartierul Gheorgheni (strada Unirii, capătul liniei 3). Piața volantă va fi deschisă începând din data de 9 iulie 2020 fiecare zi de joi, între orele 15:00 – 19:00. Clujenii vor avea astfel din nou posibilitatea să achiziţioneze legume şi fructe proaspete de sezon direct de la producători.

Opera Summer Hub

3 July 2020By cluj .mediaEvenimente

Opera Națională Română din Cluj-Napoca în parteneriat cu CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative și Londoner Cafe te invită începând cu data 10 Iulie 2020 să participi la Opera Summer Hub.