Enrique Iglesias

20 April 2019By ArTiStulEvenimente

Marți, 29 Octombrie 2019, începând cu ora 20:00, la BTarena din Cluj-Napoca va avea loc un concert susținut de Enrique Iglesias.

Investiții pentru extinderea, modernizarea și reamenajarea secției de ortopedie-traumatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca,

20 April 2019By ArTiStulȘtiri

Consiliul Județean Cluj a aprobat indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții Etajare clădire secții clinice ortopedie-traumatologie, relocare și modernizare bloc operator și ATI, reamenajare spații ocupate bloc operator existent, reabilitare și modernizare clădiri și instalații aferente, amenajare acces auto ambulanțe și lift exterior, pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca.

Sens unic de circulație pe strada Pădurii din Cluj-Napoca

20 April 2019By ArTiStulȘtiri

Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță instituirea sensului unic de circulație pe strada Pădurii, între intersecția cu stradaMircea Eliade și strada Meteor, sensul de circulație fiind de coborâre înspre strada Meteor, astfel cum a fost aprobat în Comisia de Circulație.

195 de echipamente și aparaturi medicale ultramoderne vor fi achiziționate de Consiliul Județean Cluj pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca

20 April 2019By ArTiStulȘtiri

Consiliul Județean Cluj a fost notificat oficial în legătură cu faptul că a câștigat un nou proiect cu finanțare europeană. Acesta vizează dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, unitate sanitară care își desfășoară activitatea în spații aflate în proprietatea forului administrativ județean.