În această toamnă, arta intră în curțile din centrul Clujului

13 October 2020By cluj .mediaȘtiri

Câteva gesturi simple pot să le facă ziua mai frumoasă celor din jur, indiferent de circumstanțe. Cu acest gând în minte și ținând cont de contextul social generat de pandemie, Fapte organizează Art in the Street – Courtyard Edition, un eveniment care va avea loc în 17 Octombrie 2020 pe străzile și în curțile Clujului.

Șapte ani de Jazz in the Park în imagini

22 June 2020By cluj .mediaȘtiri

La sfârșitul acestei săptămâni, festivalul Jazz in the Park ar fi trebuit să bifeze cea de-a opta ediție în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca, alături de unele dintre cele mai relevante nume din istoria curentă a muzicii: Kamasi Washington, Anna Calvi, Cecile McLorin Salvant sau Omar Sosa. Cum însă situația epidemiologică a deviat cursul … Read More

Art in the Street (2019)

8 October 2019By ArTiStulȘtiri

Peste 30 de artiști vor fi prezenți sâmbătă, 12 Octombrie 2019, pe străzile Clujului pentru a da culoare celei de-a patra ediții Art in the Street.

S-au ales câștigătorii concursului Art in the Park

3 May 2019By ArTiStulȘtiri

Glimpse de Silviu Ciora, Swing – Interactive Installation de Alessandro Lupi și Lucy in the Park with Diamonds de Atmosfera sunt instalațiile de artă și arhitectură alese pentru a decora Parcul Central în timpul festivalului Jazz in the Park (2019).