Lucrările de reabilitare a Școlii Speciale pentru Deficienți de Auz Kozmutza Flóra sunt în plină desfășurare

4 August 2020By cluj .mediaȘtiri

Lucrările de construcții la obiectivul Reabilitare structurală și reamenajare arhitecturală pentru clădirea de ateliere la Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz Kozmutza Flóra, instituție de învățământ special aflată în subordinea forului administrativ județean Cluj au debutat și se află în plină desfășurare la acest moment.

Zece milioane de lei, bani suplimentari alocați de Consiliul Județean pentru lucrările de întreținere a drumurilor județene

30 July 2020By cluj .mediaȘtiri

În cadrul ședinței ordinare a forului administrativ județean de joi, 30 Iulie 2020, a fost aprobat proiectul de hotărâre care vizează suplimentarea cu nu mai puțin de zece milioane de lei a bugetului destinat executării lucrărilor derulate în cadrul Programului de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din Județul Cluj.

Târg Produs de Cluj

30 July 2020By cluj .mediaEvenimente

Consiliul Județean Cluj organizează o nouă ediție a Târgului Produs de Cluj. Evenimentul se va desfășura în perioada 30 Iulie – 9 August 2020 în parcarea complexului comercial VIVO! Cluj Napoca, în intervalul orar 10:00-22:00.