Încep lucrările tehnice aferente proiectului pentru metrou și trenul metropolitan din Cluj-Napoca

27 October 2020By cluj .mediaȘtiri

Primăria Cluj-Napoca, în calitate de autoritate contractantă, anunță demararea lucrărilor tehnice pentru realizarea forajelor geotehnice în cadrul proiectului Tren Metropolitan Gilău – Floreşti – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonţida.- etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: Magistrala I de Metrou şi Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea și a … Read More

Circ, acrobație și spectacole interactive la WonderPuck

7 August 2019By ArTiStulȘtiri

Festivalul internațional stradal WonderPuck, singurul festival din Transilvania dedicat exclusiv copiilor și familiilor acestora, își va desfășura cea de-a treia ediție în perioada 13-15 Septembrie 2019, în două piețe centrale din municipiul Cluj-Napoca, precum și în curtea Castelului Bánffy din localitatea Bonțida.

WonderPuck

11 September 2018By ArTiStulEvenimente

În perioada 14-16 Septembrie 2018, va avea loc festivalul internațional stradal intitulat WonderPuck.

Bánffy Music Day

5 September 2018By ArTiStulEvenimente

Sâmbătă, 15 Septembrie 2018, începând cu ora 14:00, la Castelul Bánffy din Bonțida va avea loc concertul intitulat Bánffy Music Day.

Călătorii VIP către Bonțida și kit-uri de festival, oferite de Iulius Mall Cluj participanților la Electric Castle

19 July 2018By ArTiStulEvenimente

Mergi la Electric Castle? Iulius Mall Cluj te ajută să călătorești cu stil până la Bonțida și îți oferă kit-ul de festival. Pentru că îți împărtășim pasiunea pentru muzică și shopping, dăm startul distracției chiar din stația de autobuz de la Iulius Mall și o continuăm până în mijlocul petrecerii, la Electric Castle.