Produs de Cluj la sărbătoarea floreștenilor

6 September 2019By ArTiStulȘtiri

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria Comunei Florești, organizează Sărbătoarea floreștenilor și Târgul Produs de Cluj, eveniment dedicat locuitorilor din cea mai mare comună a României. Manifestarea expozițională se va desfășura între 6 și 8 Septembrie 2019 în fostul poligon din comuna clujeană.

Tabăra de la Leghia va fi preluată de Consiliul Județean Cluj

5 September 2019By ArTiStulȘtiri

Reunit în ședință ordinară, plenul Consiliului Județean Cluj a hotărât joi, 29 August 2019, să solicite oficial preluarea de către forul administrativ județean a bine-cunoscutei tabere școlare din satul Leghia, comuna Aghireșu și includerea acesteia în domeniul public al județului. Trecerea în proprietatea Consiliului Județean a terenului și a clădirii cu destinația de tabără școlară, … Read More

Noi bani europeni atrași de Consiliul Județean pentru a investi în infrastructura medicală

26 July 2019By ArTiStulȘtiri

Consiliul Județean Cluj a fost notificat oficial în legătură cu faptul că a câștigat încă patru noi proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă care vizează extinderea, modernizarea, reabilitarea și dotarea Ambulatoriilor a două instituții medicale subordonate forului administrativ județean, și anume Spitalul Clinic de Recuperare și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Peste 32 de milioane de euro pentru introducerea sau modernizarea rețelei de apă potabilă în 21 de localități din zona municipiului Dej, inclusiv

17 July 2019By ArTiStulȘtiri

Proiectul mamut din fonduri europene nerambursabile câștigat la sfârșitul anului 2018 de Compania de Apă Someș SA, societate al cărei acționar majoritar este Consiliul Județean Cluj, în valoare de peste 355,6 milioane de euro, înaintează în ritm alert, acesta aflându-se în diferite etape corespunzătoare procedurii de licitație a lucrărilor de execuție.