TETAROM I se extinde

21 May 2019By ArTiStulȘtiri

Consiliul Județean Cluj a finalizat investiția Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I, edificare Clădiri, Extindere şi Modernizare Infrastructură, proiect european finanțat în proporție de 50% prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regională – Programul Operațional Regional 2007-2013, odată cu această etapă proiectul devenind pe deplin funcțional.

Un microscop operator ultramodern, destinat microchirurgiei reconstructive, a intrat de azi în dotarea Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca)

23 April 2019By ArTiStulȘtiri

Spitalul Clinic de Recuperare, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, are în dotare, începând de azi, un nou aparat medical ultramodern. Este vorba despre un microscop operator – sistem robotizat de vizualizare în chirurgie, cu multiple aplicații în neurochirurgie și chirurgie spinală, dar și în ortopedie, ORL și chirurgia plastică.

Patru noi drumuri județene intră în reparații

20 April 2019By ArTiStulȘtiri

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a semnat contractele și a dispus începerea lucrărilor pe patru noi drumuri județene. Dintre acestea, pe drumul județean 103G lucrările au demarat deja, urmând ca în zilele următoare să intre, efectiv, în lucru și celelalte trei drumuri.