Patru noi drumuri județene intră în reparații

20 April 2019By ArTiStulȘtiri

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a semnat contractele și a dispus începerea lucrărilor pe patru noi drumuri județene. Dintre acestea, pe drumul județean 103G lucrările au demarat deja, urmând ca în zilele următoare să intre, efectiv, în lucru și celelalte trei drumuri.

Spectacolele Teatrului de Păpuși Puck vor ajunge în toate comunele clujene

8 April 2019By ArTiStulȘtiri

Consiliul Județean Cluj și Teatrul de Păpuși Puck, instituție de cultură subordonată forului administrativ județean, au dat startul unui amplu proiect intitulat Acces la cultură al copiilor din mediul rural. Acesta vizează punerea în scenă, în toate comunele județului Cluj, a unor piese de teatru îndrăgite de cei mici, și nu numai.

Pași concreți în vederea edificării Centrului Expozițional și a facilității de tip Park&Ride de lângă aeroportul clujean

14 March 2019By ArTiStulȘtiri

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a semnat documentația topografică aferentă elaborării Studiului de Fezabilitate și a Planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul de investiții Centru Expozițional și Park&Ride ce urmează să fie edificat la intrarea în municipiul Cluj-Napoca, în proximitatea Aeroportului Internațional Avram Iancu.