Elevii clujeni care au obținut nota zece la Evaluarea Națională vor fi premiați de Consiliul Județean Cluj

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a anunțat faptul că, în semn de apreciere pentru performanța excepțională a celor 13 elevi din județ ce au obținut media zece la Evaluarea Națională din acest an, va iniția procedura de premiere în bani a acestora. Ceremonia publică va avea loc la sediul forului administrativ județean, la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Acești tineri valoroși ai Clujului merită toată aprecierea noastră întrucât, prin performanțele obținute, aduc cinste atât județului, cât și învățământului clujean. Adevărate modele, aceștia au dovedit, alături de dascălii și părinții care le-au îndrumat pașii, că prin muncă susținută, ambiție și determinare se poate atinge acest ideal, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Astfel, atât cei 13 absolvenți care au promovat probele de la Evaluare cu nota zece, cât și cei care, eventual, vor obține acest rezultat la finalul perioadei de contestații, ca urmare a reevaluării lucrărilor, vor primi pe lângă diplomele de excelență și o sumă de bani oferită de Consiliul Județean în semn de recunoaștere și apreciere a performanței obținute.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top