Vineri, 17 Noiembrie 2017, începând cu ora 19:30, la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca va avea loc spectacolul intitulat Ediție Specială.

Ediție Specială

Horațiu Mălăele va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele, și de muzicianul Radu Captari. Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tatăl și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la vibrația emoțională și fulminând, în mod evident, cu râsul în hohote.

La baza spectacolului Ediție Specială se află texte actuale sau mesaje puternice, pigmentate cu momente umoristice rafinate, culese din cele mai bune reprezentații ale actorului, dar și cu melodii speciale interpretate de îndrăgitul artist Radu Captari.

Horațiu Mălăele, este un artist complet, care de-a lungul carierei sale artistice a adunat zeci de roluri importante în piese de teatru și filme, a semnat acte regizorale de calibru și este autorul a numeroase caricaturi, picturi sau cărți însemnate.

Spectatorii clujeni care vor alege să petreacă un început de week-end în compania protagoniștilor spectacolului Ediție Specială, la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca, vor beneficia de vizionarea filmului Funeralii Fericite, în mod gratuit. Pelicula este o tragi-comedie excepțională ce îl aduce pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor, și ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *