Miercuri, 14 Decembrie 2018, începând cu ora 20:00, la Cinematograful Victoria din Cluj-Napoca va avea loc evenimentul intitulat DoR pe Drum la Cluj.

DoR pe Drum la Cluj

Ce se va întâmpla.

14 Decembrie 2018
Seară de filme, curatoriate și recomandate de DoR
ora 20:00 – 21:30 @ Cinema Victoria

Ți-am pregătit o proiecție de filme scurte, alese astfel încât să reflecte realitățile societății noastre, să te pună pe gânduri și să te inspire să-ți lași amprenta pe această lume, care este și a ta.

Bilete se găsesc în număr limitat aici:
https://eventbook.ro/film/bilete-dor-pe-drum-cluj și în Librăria Humanitas Cluj.

15 Decembrie 2018
O conversație cu antreprenori locali și lansarea ediției 2018 a ghidului 24/7: Femei și antreprenoriat
ora 10:00 @ ClujHub

Ghidul 24/7 este o colecție de povești despre antreprenori din România, iar ediția din acest an, a patra, este dedicată femeilor care au pornit afaceri în domenii creative și modului în care au depășit provocările aduse de acestea: de la maternitate la sexism, de la găsirea unui investitor la crearea unui impact pozitiv în comunități vulnerabile.

Datorită numărului mare de înscrieri primite, la această întâlnire nu se mai pot face înregistrări.

24/7: Un ghid de viață și muncă pentru antreprenorul creativ este un produs editorial DoR la inițiativa UniCredit Bank România.

15 Decembrie 2018
Atelier de storytelling cu Cristian Lupșa, editor DoR & host The Power of Storytelling
17:00 – 20:00 @ ClujHub

Atelierul de storytelling este dedicat celor care doresc să învețe cum poate fi folosită narațiunea pentru a explica mai bine cine suntem noi, comunitățile în care trăim sau organizațiile noastre. Acest atelier se adresează nu doar jurnaliștilor sau celor care au experiența scrisului sau vorbitului în public, ci și celor care doresc să își dezvolte abilitățile narative în domeniul în care își desfășoară activitatea, de la industrii creative, antreprenoriat, la servicii publice. Atelierul va aduce împreună cel mult 15 participanți. Toți participanții la atelier vor primi agenda DoR de Scris.

Atelierul este SOLD OUT.

///

DoR pe Drum e o inițiativă DoR de a ne vizita comunitatea de cititori și susținători din afara Bucureștiului. În ultimii ani am tot navigat prin țară, documentând, vorbind la evenimente, ținând ateliere, lucrând cu organizații locale. De fiecare dată ne-am simțit extraordinar. Așa că am decis că a sosit timpul să facem aceste vizite în mod regulat. Vom aduce cu noi membri ai echipei, colaboratori, ateliere, proiecții și alte surprize.

Evenimentele DoR pe Drum sunt susținute de UniCredit Bank Romania.

DoR pe Drum la Cluj are loc cu sprijinul UniCredit Bank România și Fortech și se bucură de magia locală a prietenilor de la EmmaCremma.

Ilustrație de Dragos Botcau.

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ, care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *