De la o ediție la alta, campania Blood Network inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea se dezvoltă puternic, atât în privința numărului de oameni care donează sânge în centrele fixe cât și la caravanele mobile.

Donează sânge și mergi la UNTOLD și Neversea

Împreună cu Institutul Național de Transfuzii Sanguine și cu platforma tehnologică de donare de sânge Și Eu Donez, organizatorii UNTOLD și Neversea lansează astăzi campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România.

În acest an campania se desfășoară în perioada 29 Mai 2018 – 29 Iunie 2018 în toate centrele de transfuzii din țară.

Donează la caravana mobilă din șase localități ale țării și primești bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau Neversea

Și în acest an, festivalierii vor putea dona și la caravanele mobile, de aceasta dată, din șase orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Iasi, Timișoara, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8:00 și 14:00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau Neversea.

  • Cluj-Napoca / 26-27 Mai 2018 / Bulevardul Eroilor;
  • Brașov / 2-3 Iunie 2018 / Aula Universității Transilvania;
  • Iași / 9-10 Iunie 2018 / Palatul Culturii;
  • Timișoara / 9-10 Iunie 2018 / Parcare Facultatea de Politehnică – Bulevardul Vasile Pârvan;
  • București / 16-17 Iunie 2018 / Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle;
  • Constanța / 23-24 Iunie 2018 / Piața Ovidiu.

În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez primește un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la Neversea. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau Neversea.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

  • la UNTOLD la prețul special de 499 de lei plus taxe din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului;
  • la Neversea la prețul special de 399 de lei plus taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului

Edy Chereji, director de Marketing și Comunicare UNTOLD și Neversea: În fiecare an ne dorim ca această campanie să se dezvolte în cât mai multe orașe din România. Dacă în anii trecuți aveam caravanele mobile de donare de sânge în patru orașe din țară, în acest an campania a crescut cu încă două orașe: Iași și Brașov. Pentru anul viitor ne gandim să mai adăugăm în listă și alte orașe și de ce nu, să mergem cu această campanie și peste hotare.

În acest moment, rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și eu Donez înseamnă 5.200 de membrii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *