Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, a primit vineri, 27 Septembrie 2019, vizita unei delegații a Companiei Aeriene Naționale a Turciei, Turkish Airlines, formată din Ahmet Akpinar, managerul general, și Alper Atalay, director de vânzări Cluj-Napoca și Murat Irdesel și specialist negocieri contracte.

În cadrul întâlnirii ce a avut loc la sediul forului administrativ județean au fost discutate principalele proiecte care vizează dezvoltarea și extinderea Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, vicepreședintele Marius Mînzat prezentându-le oaspeților turci inclusiv proiectul de extindere a noii piste de decolare / aterizare a aeronavelor.

Extinderea noii piste a Aeroportului Avram Iancu va contribui esențial, alături de celelalte investiții pe care le-am derulat sau le derulăm în prezent, la creșterea traficului de pasageri și la intensificarea dezvoltării economico-sociale a județului Cluj și a întregii regiuni. Dorința noastră este ca numărul destinațiilor operate de pe aeroportul clujean să fie din ce în ce mai mare, a declarat Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj.

În același timp, reprezentanții companiei turcești și-au manifestat dorința ca, în viitorul apropiat, numărul de zboruri ce vor fi operate de către aeronavele Turkish Airlines din Cluj-Napoca și înspre Cluj-Napoca să crească semnificativ, oferind astfel posibilitatea de a zbura și spre alte destinații ce nu sunt disponibile în prezent. Aceștia au precizat faptul că vor formula, în perioada următoare, o ofertă privind noi destinații ce pot fi operate de pe aeroportul clujean, vicepreședintele Consiliului Județean, domnul Marius Mînzat asigurându-i de întreaga deschidere și de tot sprijinul în vederea concretizării unor noi zboruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *