Concertul a fost reprogramat pentru data de 29 Octombrie 2021

Vineri, 23 Octombrie 2020, la BTarena din Cluj-Napoca va avea loc un concert susținut de către violonistul David Garrett.

David Garrett

David Garrett, superstarul internațional care a cucerit publicul din România, în anul 2018, cu două reprezentații sold-out ale concertului Explosive Live, precum și cu programele extraordinare de muzică clasică din cadrul Festivalului Internațional George Enescu, revine în 2020 pentru două concerte fabuloase la București și Cluj-Napoca. Concertele fac parte din cadrul turneului mondial Unlimited Live.

Biletele pentru show-ul Unlimited Live din cele două orașe au fost puse în vânzare la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, precum și de la oricare dintre magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Cărturești, Humanitas și benzinăriile OMV.

David Garrett a reușit nu numai să creeze o audiență complet nouă pentru stilul crossover, ci și pentru muzica clasică, și a poziționat vioara ca instrument principal în muzica rock. Interpretările emoționante ale legendarelor compoziții rock Purple Rain sau Smells Like Teen Spirit, versiunile obsedant de frumoase ale melodiilor Nothing Else Matters sau November Rain, noile adaptări ale unor hit-uri precum Viva la Vida sau Hey Judge, precum și interpretări din muzica clasică cum ar fi Simfonia a 5-a a lui Beethoven sau Clair de Lune a lui Debussy au atras deja milioane de fani de pe toate continentele, dependenți de muzica lui David Garrett.

Aștept cu nerăbdare să continui turneul Unlimited Live în anul 2020 și, mai mult decât oricând, vreau să îmi duc fanii într-o călătorie muzicală captivantă, spune David Garrett. Împreună cu trupa mea, prietenii și fanii mei, vreau să sărbătorim muzica și ultimii zece ani.

Biletele achiziționate pentru concertele de la București și Cluj-Napoca își păstrează valabilitatea pentru noile date, iar persoanele interesate își pot cumpăra bilete în continuare, prin intermediul rețelei Eventim.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *