După șapte ani în care și-a consolidat renumele de cea mai importantă platformă de cursuri after-work din România, DallesGO își va deschide un sediu în Cluj-Napoca, cel mai important centru universitar al industriilor creative din Transilvania.

Ovidiu Buta, Irina Markovits, Barna Nemethi, Ileana Răducanu, Nick Barna, Kristina Dragomir, Liviu Chiorpec și Teodora Belciu Mețiu sunt doar o parte dintre profesorii care vor veni la Cluj-Mapoca, special pentru a susține cursurile cu tradiție ale școlii: Design vestimentar, Stilism, Make-up, Hairstyling, Design Interior, Fotografie, Video, Cooking, Cofetărie, Actorie, Public Speaking sau Personal Branding. După un scouting meticulos, catedra de profesori a fost completată cu nume sonore de clujeni creativi. Astfel, Oana Lupaș, omul din spatele brandului DBOL, va susține cursul de Design Vestimentar, actrița Sânziana Tarța te ajută să te descoperi prin joc și improvizație la cursul de Actorie, iar Olga Stanciu deține cheia unui business de succes și e gata să ți-o împărtășească la cursurile de Antreprenoriat.

În luna iulie, dacă te încrii la unul dintre cursuri, poți alege două (înscrierile se fac în limita locurilor disponibile).

Cursurile vor avea loc la Centrul de Interes, noul spațiu creativ de pe strada Fabrica de Chibrituri, numărul 9A, unde funcționează deja cinci galerii de artă, patru spații de proiecte și nu mai puțin de 24 de ateliere de creație în care activează peste 30 de artiști vizuali, designeri și arhitecți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top