Luni, 2 Aprilie 2018, începând cu ora 19:00, la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca va avea loc lansarea podcast-ului intitulat Contrasens.

Contrasens

Contrasens este un podcast care explorează teme de actualitate din câmpul științelor sociale. Proiectul urmărește să aducă în prim plan și să facă cât mai accesibile cercetările făcute în prezent de sociologi, antropologi sau alți specialiști din domenii conexe. Gazde și producători ai conținutului sunt studenți ai Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai. Primul sezon va consta din 12 episoade publicate săptămânal.

Cu ocazia lansării, echipa podcastului organizează discuția intitulată „Ce mai înseamnă orașul?”. Discuția se va concentra pe lumea urbană ca experiență trăită, pe felul în care viața în oraș modelează și renegociază stiluri de viață. Invitații acestui eveniment sunt Oana Mateescu, cercetător la Univeristatea din Bergen, Lala Panait, ghid și facilitator urban, Asociația Colectiv A, și Norbert Petrovici, sociolog și conferențiar la Universitatea Babeș-Bolyai. Experiențele invitaților, fie ele mundane sau de cercetare, cu zona urbană vor servi ca punct de pornire al discuției.

Mai multe detalii despre Contrasens pot fi găsite pe pagina de pe Facebook a podcast-ului. Podcast-ul poate fi ascultat pe Soundcloud și Youtube.

Contrasens este realizat cu sprijinul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai și Radio Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top