În cadrul Programului de lucrări de modernizare și reabilitare pentru anul 2017, Consiliul Județean Cluj continuă lucrările de asfaltare a DJ 151C limită cu județul Mureș – Tritenii de Jos, sector care se desfășoară de la kilometrul 12+500 până la kilometrul 22+700.

Profitând de condițiile meteorologice favorabile desfășurării procesului de reabilitare a infrastructurii rutiere, lucrările la drumul județean 151C continuă într-un ritm susținut, astfel încât într-o scurtă perioadă de timp acesta va putea fi parcurs în cele mai bune condiții de confort și siguranță, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Astfel, lucrările vizează așternerea celui de al doilea strat de asfalt, pe o lungime de 2,5 kilometri, din totalul celor 10,2 kilometri ai drumului județean 151C.

Până în acest moment au fost executate, de către SC Construct Perom SRL, casete pentru lărgirea căii de rulare până la șase metri, s-a realizat fundația prin așternerea stratului de piatră cu cilindrare, acostamente, șanțuri și podețe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *