În perioada 2-4 Octombrie 2017, la Biblioteca Județeană Octavian Goga (Cluj-Napoca) va avea loc Conferință Națională a Asociației Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) cu tema Biblionext – Inovație. Creativitate. Leadership.

Conferință Națională a Asociației Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR)

Evenimentul va debuta luni, 2 Octombrie 2017, începând cu ora 18:00, cu două momente inedite: Gala cititorului clujean și Clubul de lectură, realizat în colaborare cu Asociația Culturală Cărțile pe Față, iar festivitatea de deschidere a conferinței va avea loc marți, 3 Octombrie, începând cu ora 9:00, în sala de conferințe a Facultății de Teologie Ortodoxă (strada Episcop Nicolae Ivan, fără număr), unde vor avea loc și sesiunile în plen, iar atelierele profesionale paralele se vor desfășura la sediul central al Bibliotecii Județene Octavian Goga din Cluj-Napoca.

Organizatorii evenimentului își doresc să ofere celor peste 120 de bibliotecari din țară întâlniri cu invitați de valoare, atât din țară cât și din străinătate, prilej de îmbogățire a cunoștințelor practice, a informațiilor legate de noile tendințe în activitatea bibliotecilor publice și, nu în ultimul rând, de identificare a unor noi teme de colaborare între profesioniști.

Programul conferinței include, alături de prezentările în plen și atelierele profesionale, și un concurs de postere care va reflecta proiectele inovatoare desfășurate în bibliotecile publice românești în anul precedent, dar și întâlnirea cu scriitorul Adrian Popescu și cant-autorul Adrian Ivanițchi, prilejuită de lansarea volumului Grădina cu statui, ce va avea loc în cea de a doua zi a conferinței.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top