Compexit este noul partener de mobilitate al echipei de baschet U-Banca Transilvania

Compexit si echipa U-Banca Transilvania au semnat un parteneriat strategic pentru mobilitatea echipei de seniori. Astfel, Dykes, Kuti, Moldoveanu și colegii lor vor conduce cele mai noi modele ŠKODA, SUV-rile KAROQ și KODIAQ Scout.

Sub sloganul Share the fun. Share the game, Compexit își prezintă divizia de carsharing pentru corporații sharetoo iar beneficiarii direcți sunt lotul de seniori ai echipei de baschet.

Sunt multe similitudini între Compexit și echipa U- Banca Transilvania. Ne-am obișnuit să ne surprindem fanii, respectiv clienții și să depunem eforturi pentru rezultatele obținute. Ca o noutate pe piață am introdus serviciul de carsharing pentru companii care vine sa completeze firesc oferta noastra de mobilitate iar avantajele pentru persoanele juridice sunt evidente. Jocul, echipa, competiția sunt parte din existența noastra. „Împreuna suntem U” pentru performanță și spectacol, a declarat Sorin Niste, director executiv Compexit Grup.

Car sharingul pentru companii, lansat de Compexit sub conceptul „SHARE TOO” este o premiera pe piata auto din Transilvania si permite companiilor să optimizeze gestionarea flotelor și să reducă semnificativ costurile legate de acestea pe termen lung. Este o soluție atractivă și eficientă de mobilitate, pentru că prezintă avantaje inclusiv pentru angajați, nu doar pentru companie. Aceștia pot utiliza mașinile din flotă nu doar pentru deplasările de serviciu, ci și în regim privat, pentru mai mult confort și timp economisit.

Ne bucurăm foarte tare că am reușit să finalizăm acest parteneriat pentru mobilitatea echipei, marcând astfel o premieră, iar U-Banca Transilvania devenind prima echipa de baschet din Romania, cu o flotă auto completă. Impreună cu Compexit, din acest an, avem acelasi drum și ne aliniem standardelor echipelor mari din Europa, a declarat Mircea Cristescu, vicepreședinte Asociatia Club Sportiv U-Banca Transilvania.

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca este clubul care în ultimii 15 ani a reușit să câștige respectul competitorilor, făcând performanță în baschetul românesc. Echipa va juca un meci amical de pregătire cu celebra echipă elenă, Panathinaikos Atena. Partida  va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, duminică, 23 septembrie, de la ora 19.00.  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top