Marți, 24 Aprilie 2018, începând cu ora 19:00, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca va avea loc evenimentul intitulat Competitivitatea – calitate sau defect.

Competitivitatea - calitate sau defect

Este o ediție în care se va vorbi despre limita competiției, când competitivitatea ne ajută să devenim mai buni și când ne distruge indentitatea.

Fiecare prezentare va respecta două reguli:

  • discursul este construit în jurul unei experienţe personale (informaţia livrată este testată pe propria piele de vorbitor, nu doar citată din surse externe);
  • mesajul discursului este direcţionat spre public (informaţia livrată le va fi de folos oamenilor din sală pentru că va conține un mesaj de valoare).

Discursul va fi însoțit de o prezentare cu 20 de imagini care se vor schimba automat la 15 de secunde, generând astfel un discurs de cinci minute.

Invitatul special, Anda Culisir, va avea la dispoziție zece minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde), ea vine sa ne vorbească despre competitivitate din statutul de profesoară.

Moment artistic prezentat de Horațiu Haiduc fost participant, anul trecut la Vocea României.

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din trei membri ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).

Structura evenimentului: nouă discursuri de cinci minute, cinci discursuri improvizate de 2:30 minute, un invitat special cu un discurs de zece minute, un moment artistic, tombolă cu premii și pauze de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *