De curând, retailerul turc de modă Colin’s a inaugurat în Iulius Mall primul său magazin din Cluj-Napoca. Brandul se diferențiază prin inovare, confort și calitate, adresându-se publicului care adoptă un stil vestimentar casual.

Magazinul Colin’s este situat la etajul Iulius Mall Cluj, în proximitatea Quartz Cafe, și ocupă o suprafață de aproximativ 370 de metri pătrați. Brandul propune articole de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, care preferă ținutele în tendințe și lejere. În prezent, în România există 20 de magazine Colin’s, zece în București și zece în orașele Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Iași, Brașov, Bacău, Galați, Pitești și Ploiești. Fiecare nou magazin deschis este un pas important în strategia de dezvoltare a brandului, care își propune dublarea numărului de locații până la finele anului 2019, a declarat Alparslan Varol, country manager Colin’s.

Conceptul noii locații din Iulius Mall Cluj are la bază oferirea unei experiențe complete, pornind de la amenajarea modernă, până la varietatea pieselor vestimentare. Colin’s este un brand care se dedică stilului casual, axându-se în special pe denim. Propunerile retailerului de modă sunt mereu adaptate tendințelor actuale, prin culori, tipuri de țesături și design, oferind în același timp un confort sporit. Este cel de-al doilea magazin pe care brandul de fashion îl deschide în rețeaua națională de centre comerciale a companiei IULIUS, după cel din ansamblul Palas Iași.

Colin’s a fost înființat în anul 1983, în Turcia, iar pentru că s-a făcut remarcat datorită calității denimului și varietății pe care o oferă, în prezent, numără peste șase de magazine, în mai mult de 38 de țări. Primul magazin din România s-a deschis în anul 1997, ca franciză, iar in ultimii ani brand-ul este implicat direct în procesul de extindere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *