Zilele cu soare sunt sursă de energie, mai ales dacă le petreci antrenându-te pe trambulinele Iulius Jump. Vino să testezi cât de sus poți să sari, la destinația de distracție și mișcare în aer liber, din Iulius Parc!

Chef de distracție? S-au redeschis trambulinele din Iulius Parc

Și în acest an, Iulius Mall Cluj lansează provocarea sportului practicat într-o manieră amuzantă, cu trambulinele amenajate în Iulius Parc. Vrei să-ți petreci timpul liber îmbinând distracția cu mișcarea, indiferent dacă ai ieșit de la școală sau ești în pauza de la birou? Te așteptăm să te încarci cu energie la Iulius Jump. Destinația de agrement este amplasată în Iulius Parc și include un sistem modern de zece trambuline, ideale pentru amatorii de activități sportive, în aer liber.

Trambulinele Iulius Jump sunt accesibile zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Preţul pentru cinci minute de sărituri este de cinci lei. Trambulinele sunt destinația de distracție îndrăgită de copii și adolescenți, dar sunt accesibile și adulților cu o greutate de până în o sută de kilograme, fiind o modalitate interactivă de mișcare, cu multiple beneficii pentru condiția fizică și pentru sănătate. Săriturile la trambulină dezvoltă capacitatea cognitivă, îmbunătăţesc postura, echilibrul şi coordonarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *